Retroaktivt inlägg – Solskenscykling med Robban

Detta inlägget skrevs i stort sett färdigt tisdags, men jag strax innan jag skulle lägga upp det kände Ida att hon var redo att föda barn. Så det kommer nu istället:

Robert Malmgren och jag avslutade precis en drygt 4 timmars lång cykeltur i stekande solsken. ÄNTLIGEN riktigt gött cykelväder. Start i Borås och efter en tur via bl a Hyberg, Fristad, Vänga, Vemmelhult, Hedared, Töllsjö, Gesebol och Olsfors blev det dagens lunch på La Familia i Bollebygd. Sedan hem via Hyssna och Seglora.

Tempot var mestadels hyfsat högt distanstempo. Snittet på 31.2 km/h är inte jättefort, men med tanke på att vi körde sida vid sida hela vägen och att rundan på 13 mil innehåller mycket backar så var jag ganska mör i benen efteråt. Robban siktar på nya stordåd vid Ironman i Kalmar och fuskade genom att köra på sin dura ace-kittade tempocykel. Med Vista-pedaler dessutom, som tar honom närmare marken. “Jag blir kanske inte bättre med de här pedalerna, men lyckligare”, säger han.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Cykel, Prylar, Träning och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.