Cykla med skidor

"Pat rack Skid-/Brädhållare cykel mini"

Pat rack skidhållare. Z: Jag vet att min färgmatchning är miserabel, jag lovar att bättre en dag i framtiden. I bakgrunden syns “stora stenen”, som jag lekte mycket vid som liten. Snart är det Astrids tur.

Nytt nummer av Vasalöparen betyder nya pryltester. Den här (Pat rack, 1199 kr) kommer jag recensera i majnumret, funkar både till skidåkning och rullskidning. Efter första turen är jag mycket positivt överraskad, inte alls klumpig som jag först trodde.

Pat rack’s minsta modell för cykeln! Fästes runt sadelstolpen och håller stavarna och skidorna på plats hela vägen till spåret. Skidorna packas med fördel i ett skidfodral. Pat Rack har en stabil och vadderad konstruktion. I och med att skidorna hålls en bit ifrån cyklen så kan du trampa på utan problem. Låg vikt. Passar de flesta cykelmodeller.

Pat Rack är framtaget för att transportera surfbärdor men fungerar lika bra till skidor. Vi på Northsport som både surfar och åker skidor har använt Pack Rack för längdskidor. Efterfrågan på en skidhållare för cykeln har varit stor och Pat Rack Mini fungerar väldigt bra!

DSC_0485

 

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Cykel, Prylar, Rullskidor, Skidor och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på Cykla med skidor

 1. Hanna Falk skriver:

  Du borde kolla in Lisas (Larsen) eget ihopbyggda cykelskidställ som hon cyklar runt med! Tips!!!

  • Erik Wickström skriver:

   Tack för tipset, ska hålla ögonen öppna. Skicka gärna bild på stället!
   Ser att du glassar i USA vid Lake Tahoe. Så jäkla fint där! Jag har själv tävlat i Truckee, som ligger i närheten.
   Kört hårt!

Kommentarer är stängda.