Stockholms Brantaste i morgon

Banprofil Stockholms Brantaste

Banprofil Stockholms Brantaste

I morgon är det dags för 3,3 km mjölksyrafest i Hammarbybacken: Stockholms Brantaste. Upp, ner, upp, ner och upp! Jag har ingen aning om hur jag står mig i ett sådant här lopp, men det passar mig nog bättre än en platt mil för närvarande. Mitt löpsteg är inte som fornstora dagar, men syreupptagningen, benstyrkan och mjölksyratåligheten ska det inte vara något fel på. Och det är just det som behövs i backrace.

Förhoppningsvis kommer det fler skidåkare till start! Det ska för övrigt bli att äntligen få springa i Hammarbybacken, där flera av mina adepter tränar skidgång/löpning. Så jag vet vad de upplever!

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Löpning, Träning och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.