Fortsatt bra form

SkiErgen igår

SkiErgen igår

Jag har bara tränat mer 12 timmar på en och samma vecka två gånger sedan i oktober förra året, men formen är fortsatt god. Kul! Det var varit lite skralt med stenhårda pass i juni, men igår rev jag av två tuffa pass på under timmen styck.

  1. SkiErg 5 st 1000 m-intervaller med 1 min vila på motstånd 8: 3.36-3.36-3.32-3.34-3.28 min, 3.33 min i snitt. Med undantag från rekordet på 3.31 min var detta den bästa serien någonsin. Passet var på totalt 30 min.
  2. Martin Ewaldssons helvetesbana på Rya Åsar. 34.33 min ångest och mjölksyra på MTB. 1.09 min från pers, men nöjd pga blött och ösregn. Martin Ewarldsson hade 36.23 min och Fredrik Rosengren 37.50 min. Båda är multisportare och satsar på Åre Extreme Challenge. Passet var på totalt 58 min.

På båda passen var jag rejält fikasugen efteråt. Nu blir det kanske lite mer lågintensiv träning i helgen.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.