Vasaloppsläger i Torsby 5-7 september 2014

Äntligen är inbjudan till höstens Vasaloppsläger i Torsby klar. Trimma tekniken på snö och njut av en trevlig atomsfär med likasinnade människor! De senaste åren har platserna tagit slut snabbt, så vänta inte med din anmälan! Skicka ett mejl till erik@dinkondition.se eller ring 0702-380059. Vi ses!

Förra årets deltagare verkade minst sagt nöjda. På frågan ”Hur tyckte du att lägret var som helhet?” i utvärderingen låg snittet på smått otroliga 4,8 på en skala där 5 var max. Till i år vill vi göra det ännu bättre!

Torsby Vasaloppsläger 2014 inbjudan

Torsby Vasaloppsläger 2014 inbjudan

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Detta inlägg publicerades i Skidor, Träning och märktes , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Vasaloppsläger i Torsby 5-7 september 2014

  1. Pingback: 19 av 24 platser bokade till Torsbylägret | Erik Wickström – Konditionskonnässör

Kommentarer är stängda.