Bjørn Dählie Suit One tempodräkt

Bjørn Dählie Suit One tempodräkt

Bjørn Dählie Suit One tempodräkt

Bjørn Dählie Suit One tempodräkt

Bjørn Dählie Suit One tempodräkt

Det kom ett paket igår med Bjørn Dählie Suit One som jag ska pryltesta. Det är en lite annorlunda tempodräkt i ett material som gör att det känns ungefär som att ha på sig ett underställ. Fast med mer stretch. Jag är svag för tempodräkter och har två stycken gjorda för cykel: Cannibal (köpt när jag körde duathlon-VM i Belgien 2008) utan ärmar som jag brukar använda på rullskidstävlingar, samt en från Borås CA (en fin gåva från elitcyklisten Ove Nilsson) som jag bl a har på ProTour-tempon.

Den här tempodräkten – som för övrigt ligger bra i pris med 597 kr på Pölder – från Dählie kommer jag att använda en hel del på träning i sommar. Inte till cykel eftersom den inte har någon “blöja”, men till löpning och rullskidåkning. Det känns helrätt med heldräkt! Ändå nackdelen (eller fördelen) jag hittills märkt är att den avslöjar väldigt mycket om man inte har tjocka kalsonger.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Cykel, Prylar, Rullskidor, Träning och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.