Vasaloppspass idag – gissa vinnaren

Början av kvällen. Brink och Otto är IT-support

Början av kvällen: Brink och Otto är IT-support

Det blev en trevlig middag hos Brinks far igår. Han hade precis skaffat Facebook, men hade råkat skapa två konton, så en stor del av kvällen ägnades åt att få rätt på Facebook-konto där mejladressen var den rätta och det skulle fungera på både padda och mobil. Ingen enkel match. Det gick sådär, men det var väldigt underhållande att bevittna.

Idag ska vi köra ett Vasaloppspass på 78 km stakning med fartinslag och sedan full gas sista timmen. Det blir på 2:or, eftersom det snart är dags för Alliansloppet. På Lager 157 SKI TEAMs Facebook-sida kan man gissa ”segraren” av passet och vinna min skidbok. Det är väldigt många som gissat (bl a Charlotte Kalla), kul att intresset för långloppsåkarna på sommaren är så stort! Deltar på passet gör Brink, Bysse, Otto, snygge-Marcus, Anders Svanebo, Tom Ankerstål och jag. Själv känner jag mig fortsatt rejält trött, trots att jag skippade gårdagens eftermiddagspass. Kul ska det bli hur som helst!

Slutet av kvällen: Svanebo har klivit in som IT-konsult

Slutet av kvällen: Svanebo har klivit in som IT-konsult

bild 2

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Detta inlägg publicerades i Träning och märktes , , , , , . Bokmärk permalänken.