Nytt träningslånglopp

Skidstadion i Orsa

Min plan för den här veckan var att åka två långlopp i Dalarna: Norrbärke skimaraton 6 jan och Grotfallsrundan 10 jan. Båda loppen blev inställda. Den 6:e åkte Rikard Tynell, Joakim Engström, Oscar Bergström och jag ett träningslånglopp på 25 km i Mora. Idag blir det är ett nytt race, denna gång i Orsa Grönklitt och med Oscar och mig på ”startlinjen”.

Det svider lite att inte åka på hemmaplan när Boråsskidan (startlista) idag avgörs på Borås skidstadion. Men eftersom det var långlopp (eller åtminstone skulle varit) i Dalarna och 15 km individuell start i Borås så prioriterade jag Dalarna.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Skidor, Träning och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Nytt träningslånglopp

  1. Per skriver:

    Boråsskidan var liiiite blöt i år. Men det var ändå imponerande spår utifrån förutsättningarna.

Kommentarsfältet är stängt.