Sjömarksloppet 9 maj

Sjömarksloppet 2012: 3:an Erik Wickström, 1:an Karl Borgö, 2:an Alexander Abrahamsson och damsegraren Anneli Johansson.

Sjömarksloppet 2012: 3:an Erik Wickström (bästa löpare med lopp-t-shirt), 1:an Karl Borgö, 2:an Alexander Abrahamsson och damsegraren Anneli Johansson. Klicka på bilden för the story.

9 maj gör jag tävlingspremiär i löpskorna. Det blir Sjömarksloppet utanför Borås som arrangeras av Sjömarkens IF, min fotboll- och pingisklubb som ungdom. Loppet är 10 km och jag räknar med att få konkurrens av bl a Martin Ewaldsson, Traddarn, bröderna Axelsson, Z, Rickard Bergengren, Marika Sundin, Linnéa Holmstrand, Sjöbjär m fl boråsare. Tobias Magnusson är redan anmäld, han har en obruten svit sedan premiären 2012 och lär landa på ca 55 min.

Jag har inte sprungit så mycket senaste åren pga skador, men funkar kroppen i vår springer jag både Sjömarksloppet och Göteborgsvarvet. Jag skulle även gärna springa Borås Ultramarathon (BUM) 45 km, som går i terrängen mellan Hindås och Borås. Det var ett roligt lopp som jag lyckades vara först i förra året. Ida är dock borta på skojigheter den dagen så vi får se om jag lyckas komma till start. Joggingvagnen gillar inte stigar så den varianten är inte aktuell.

Sjömarksloppets snyggaste överdrag?

Jag värmde upp i pappas tenniskläder från dåtiden inför Sjömarksloppet 2012

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Detta inlägg publicerades i Löpning, Träning och märktes , , , . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Sjömarksloppet 9 maj

 1. Lars Bern skriver:

  Roligt om du får till Göteborgsvarvet. Inte för att jag kan matcha dig, men jag kommer nog närmare utan skidor och kryckor. Får se om jag kan vara noggrann med träningen och göra ett ryck på sub-1.20.

 2. Json skriver:

  Blir det inget deltagande på o-ringen, nu när det är på hemmaplan?

 3. Erik Wickström skriver:

  Lars: Då ses vi kanske i Göteborg. Vi har ju setts innan start före stora lopp förr 🙂
  Json: Jodå, Martin Josefsson och jag planerar att springa en etapp ihop. Det blir nog en öppen bana på en av de två etapperna i Borås.

 4. Pingback: Heta namn på startlinjen | Sjömarksloppet

Kommentarer är stängda.