Wearables för löpning och skidåkning

Snart lanseras WeMeMove, som är en så kallad wearable, alltså något som kan analysera dina rörelser genom sensorer som sätts på kroppen. I det här fallet på samma plats som man har pulsbältet. En dataström skickar info till en app i din telefon och så kan du se om du utför rörelserna ”rätt”. Läs mer om den digitala Vasaloppscoachen WeMeMove här.

Wearables kommer nog att bli allt vanligare i konditionsidrottsvärlden. I det aktuella numret av Runners World finns det en artikeln om en liknande produkt som analyserar din löpning. Artikeln går att läsa nedan. Bilden blir större om du klickar på den.

Wearables för löpning

Wearables för löpning. Artikeln är från Runners World.

 

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Detta inlägg publicerades i Löpning, Träning och märktes , , , , , , . Bokmärk permalänken.