Läggningslöpning med Martin Josefsson

Läggningslöpning med dubbelvagnen och Martin Josefsson

Läggningslöpning med dubbelvagnen och Martin Josefsson igår. 55 min i 5:08-fart.

Ungefär en gång i månaden drar jag ut på något jag själv kallar för ”läggningslöpning”, alltså att istället för att lägga barnen i sängen så gör man det mysigt för dem i vår dubbelvagn Chariot CX2 (funkar för löpning, skidåkning, cykling etc).

Jag brukar dra ut ca kl 20 och de somnar alltid ganska snabbt och trivs med att sitta där (innan de somnar alltså). Astrid och Maj är drygt 4 respektive drygt 2 år och än så länge får de plats. Men med åkpåsar och vinteroveraller börjar det bli trångt.

Bra fart
För närvarande är det bra fart på World of Endurance, som mitt aktiebolag så pretentiöst heter. Det är flera inspirerande och spännande projekt igång, och i veckan har jag även haft uppstart med en ny helårsadept på personlig träning, efter att det var en som slutade (pga förändrad livssituation) efter två års bra samarbete.

I augusti fick jag för övrigt några trevliga mejl från mina nuvarande adepter, bland annat de två nedan som jag fick lov att publicera. Det är verkligen en otrolig kick för mig att hjälpa motionärer inom konditionsidrott!

Johanna Tuuf, skidåkning och triathlon
Du har verkligen gjort bra analyser och återigen levererat ett schema som gav maximal utdelning. Stort TACK!!! Du är en fantastisk coach 🙂 Det är så lätt för mig, om jag bara gör det du skriver så blir det riktigt bra och denna perioden gjorde jag som du skrev 🙂

Jan, skidåkning
Tiden från första schemat tills nu är jag otroligt nöjd med. Tusen tack väl avvägda och utmanande träningsveckor. Nu kan jag genomföra längre pass med lägre puls (10-12 slag) samt bibehållen eller till och med högre fart än tidigare och jag känner mig starkare uppför än tidigare. Sammanfattningsvis så här efter tre månader så är jag mycket nöjd. Tusen tack för feedback och planering. Hoppas hösten fortsätter på den inslagna vägen.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Detta inlägg publicerades i Träning och märktes , , , , , , . Bokmärk permalänken.