Kämpar på

Bra fart på skidkurser och annat. Mindre bra fart på träningen.

9 år i rad har jag varit topp 100 i Vasaloppet. Tveksamt om det är möjligt i år. Efter en höst med bra form har jag mest varit småsjuk under säsongen.

Jag har inte kört ett enda vettigt träningspass sedan Moraloppet 18 jan. Det börjar kännas lite för tråkigt. Men jag ger inte upp. Sprang lugnt igår följd av styrka som veckans första pass. Med Niklas Johansson.

Milspåret i Sjömarken jobbas det fortfarande på. Jag testar ständigt nya stigar och icke-stigar vid löpning samt när jag är ute i skogen med familjen. Två andra från Sjömarkens IF ringer markägare. Möte två veckor efter Vasaloppet. Får se hur långt vi kommit då. Utkastet är i dagsläget på 12 km.

Solhöjden med utsikt över Viared och Viaredssjön. Här hoppas jag att spåret kommer att passera.

Solhöjden med utsikt över Viared och Viaredssjön. Här hoppas jag att spåret kommer att passera.

Rekar milspår i Sjömarken med Niklas Johansson

Rekar milspår i Sjömarken med Niklas Johansson

Källebergs kvarn. Idag ett litet vattenfall där det är kul för barnen att leka.

Källebergs kvarn. Idag ett litet vattenfall där det är kul för barnen att leka.

Dips och SkiErg hemma i atletklubben

Dips och SkiErg hemma i atletklubben

Niklas Johansson och jag i atletklubben hemma i källaren

Niklas Johansson och jag i atletklubben hemma i källaren

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.