Alltid kul med Rickard Bergengren

Rickard Bergengren och jag på Bjärehalvön

Rickard Bergengren och jag på Bjärehalvön

Skåningen Rickard Bergengren och jag hade en fin rullskidstur på 33 km på klassiska 3:or idag. Vi utgick från min mors stuga i Vejbystrand och letade oss successivt upp på Hallandsåsen via “Rövarvägen” vid Margretetorp. Fullt blås 10 min uppför, samt en 7 min stakintervall på platten, annars lugnt. Finvädret håller i sig: idag 3 grader, ösregn och vind på 10 m/s. Men åker man med ständigt lika entusiastiske Rickard så känner man sig alltid pigg!

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Rullskidor, Träning och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

5 svar på Alltid kul med Rickard Bergengren

 1. Mattias skriver:

  Jag noterar att du kör med “kraftstaven” ,,,,,,,

 2. Senad skriver:

  Underbar läsning som alltid!

 3. Erik Wickström skriver:

  Tack, kul att höra!

  KraftStaven is the shit i klassisk rullskidåkning. Mindre belastning på armbågar och axlar. Och mer kraft med en längre stav!

 4. johanna skriver:

  vart har du köpt hjälmen? 😀

Kommentarer är stängda.