9.31 min på 3000 m

Jag och Olle Häggdahl efter 3000 m på bana. Jag sprang för övrigt i barfotaskorna ZEMgear 2Cinch Ninja. Mina vader är inte glada på mig, men tids nog vänjer man sig.

Jag och Olle Häggdahl efter 3000 m på bana. Jag sprang för övrigt i barfotaskorna ZEMgear 2Cinch Ninja. Mina vader är inte glada på mig, men tids nog vänjer man sig.

Det är lite av testfest denna vecka med maxinsatser inom flera träningsformer: 5000 m SkiErg, 10 km tempocykling och igår 3000 m löpning.

Mitt personbästa är på 9.10 min, från tiden då jag ofta sprang banintervaller. I år har jag inte kört några platta intervaller, så trots att jag varit i knallform i ett par månader hade jag inte högre mål än 9.30 min. Tiden blev 9.31 min efter kilometersplittarna 3.12-3.14-3.05 min. Olle Häggdahl sprang också och satte nytt pers med 11 s på tiden 10.05 min. Bröderna Jonas och Fredrik Colting hejade på när vi malde de 7,5 varven i kvällsolen på Ryavallen i den vackra staden Borås.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Löpning och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

1 svar på 9.31 min på 3000 m

  1. Gräsmattsansvarig skriver:

    Har du lagt cykeln i det nysådda gräset?!

Kommentarer är stängda.