Ibland så

Erik Wickström stakar i Pichlbacken i Ramsau. Foto: Johannes Glans.

Erik Wickström stakar i Pichlbacken i Ramsau. Foto: Johannes Glans.

Jag höll på och förbereda en Powerpointpresentation igår och då hittade jag den här bilden. Den togs i Ramsau förra sommaren när vi fotade för boken Längdskidåkning för dig. Där kommer jag upp fint över stavarna, betydligt bättre än i Delsborullen. Det ska också sägas att jag var lite hård mot mig själv i bildvalet i det tidigare blogginlägget när jag jämförde Markus Ottossons stakteknik med min egen.

Men även om den här bilden ser ganska bra ut (inte första tagningen) så ligger jag långt efter Ottosson. Han har varit min målbild i några veckor nu och det blir aningen bättre för varje vecka.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Rullskidor, Träning och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.