Rullskidlektion och skidlektion på samma dag

Skidlektion med Paula på Borås skidstadion 11 april 2018. Hennes andra lektion i år. Kul att se stora förbättringar.

Skidlektion med Paula på Borås skidstadion 11 april 2018. Hennes andra lektion på några veckor. Kul att se stora förbättringar!

Rullskidlektion på Viared, som är lite av Borås centrum för övningskörare och rullskidmotionärer

Rullskidlektion på Viared, som är lite av Borås centrum för övningskörare och rullskidmotionärer

Igår hade jag en skidlektion och rullskidlektion på samma dag. Det hör inte till vanligheterna. Jag körde också ett skidpass ihop med ett gäng kompisar på en eftermiddag. Det hör inte heller till vanligheterna. Vi startade redan kl 16.20 och jag sköt upp middagen hemma från standardtiden 17.30 till 18.00.

Annars är det sällan jag tränar ihop med folk som jobbar dagtid eftersom jag försöker vara hemma den tiden då en stor del av den organiserade träningen äger rum. Det är på gott och ont.

Gott gäng som skejtade igår: Simon Grenlöv, Rickard Bergengren, Martin Damm, Magnus Sjöbjär, Anders Olsson (som är med i Wickström Coaching), Alexander Westberg och Mattias Carlzon

Gott gäng som skejtade igår: Simon Grenlöv, Rickard Bergengren, Martin Damm, Magnus Sjöbjär, Anders Olsson (som är med i Wickström Coaching), Alexander Westberg och Mattias Carlzon. Doktor Grenlöv, Rickard och jag körde även ”11 april-loppet”, som blev en 3,5 min lång mjölksyrafest i värmen. Rickard kroknade halvvägs och jag lyckades precis hålla Simon bakom mig.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Detta inlägg publicerades i Skidor, Träning och märktes , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.