Veckans rullskidpass

Fin löprunda igår. På det raka strecket i början tappade telefonen GPSen. Så mycket kan man väl inte begära av en ny iPhone, suck. Generellt tycker jag telefonerna GPSer är ganska usla jämfört med bra träningsklockor.

Fin löprunda igår. På det raka strecket tidigt i turen tappade telefonen GPSen. Så mycket kan man väl inte begära av en ny iPhone, suck. Generellt tycker jag telefonerna GPSer är ganska usla jämfört med bra träningsklockor.

Tidigt i torsdags morse körde jag Ida och barnen till Landvetter. Precis som förra året åker de tillsammans med Karoline Björk (tidigare Isberg) och hennes två flickor till solen en vecka. Förra året till Gran Canaria, denna gång till Kreta. Ett vinnande koncept för alla inblandade. Det är lätt att tycka det är konstigt att jag och Jens stannar hemma, men så gör i alla fall vi!

Det är helt galet hur mycket tid man har nu. Vanligtvis lämnar jag på dagis varje dag kl 08.00 och hämtar kl 15.30 varannan dag (Ida hämtar varannan dag). Och fram till barnen lägger sig ca kl 20 är jag i normala fall med familjen. Nu har jag ju plötligt typ fem extratimmar varje dag att fylla med jobb, träning och häng med kompisar.

GDPR-koma
I torsdags satt jag fast i GDPR-uppdatering, nyhetsbrev, sociala medier för olika grejer samt andra uppdrag hela dagen, så då blev det ingen träning. Jojje och jag hyrde in en jurist för GDPR för Wickström Coaching. Kanske lite väl seriöst för en så liten organisation, men vi vill göra saker bra.

Bra träning
Igår blev det däremot träning. Förutom 4*4 min SkiErg som jag skrev om i förra inlägget sprang jag även en fin runda på 14,5 km, som vanligt mestadels stig och grusväg och hyfsat kuperat. Lite lugnare än vanligt denna gång, men ändå inte superlugnt. 5.01 min/km i snittfart.

Idag körde jag veckans rullskidpass. Målet fram till SM 100 km löpning i början av juli är att köra ett rullskidpass per vecka. Gärna långt. Denna gång blev det 32,5 km, 1 h 46 min, 18.3 km/h i snitt, 280 höjdmeter. På 4:or med användning av benen, ibland på hjul bakom andra. Bredaredsrundan via Sandared och Sjöhagen i trevligt sällskap.

Igår bjöd familjen Thiberg på paj på eftermiddagen och på kvällen cyklade jag till Sandared där Tobias Magnusson och jag badade för att sedan äta pizza, Hawaii såklart.

Hawaiin i Sandared var helt ok. Lagom gräddad, väl avvägd ostmängd och helt ok smak på ananasbitarna.

Hawaiin i Sandared var bra. Lagom gräddad, väl avvägd ostmängd och helt ok smak på ananasbitarna.

Bad i Sandared med Tobias Magnusson

Bad i Sandared med Tobias Magnusson. 21 grader i vattnet i Viaredssjön.

Rullskidtur idag med Johan Söderberg, Daniel Åkerberg, Henrik Litzell och Erik Thiberg

Rullskidtur idag med Johan Söderberg, Daniel Åkerberg, Henrik Litzell och Erik Thiberg

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Löpning, Rullskidor, Träning och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.