Dips med viktväst

Styrketräning i atletklubben hemma i källaren med Martin Josefssson

Styrketräning i atletklubben hemma i källaren med Martin Josefssson

Senaste passet hemma i atletklubben i källaren med Martin Josefsson innefattade dips med viktväst på 10 kg. Förr om åren var jag en fena på dips, men jag har tappat en del då jag gör det mer sällan nuförtiden. Kanske för att jag ställan orkar “bygga om” bänkpressen till dipsställning.

Filmen nedan visar i a f hur det såg ut när jag pressade mig upp.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Styrka och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på Dips med viktväst

  1. Epatraktor Sandared skriver:

    Varför har du så konstig blick på bilden?

Kommentarer är stängda.