Novemberbilder

Fortfarande sjuk. Börjar tröttna. Nyligen sjuk två veckor och så nu i över en vecka. Inte helt optimalt för skidsäsongen. Synd när jag var i så himla bra form. Gång efter annan så har pass på rullskidor, löpning och styrka visat att jag är i riktigt bra slag.

Men två rejäla sjukperioder på kort tid är såklart ingen höjdare. Jag skyller på Stig, som nu har varit förkyld. Här kommer lite blandade bilder med sportfokus från november.

Rickard Bergengren och jag 27 nov. Jag lyckades åka ifrån honom på flacka intervaller på 3:or på Viared. Det är inte alltid fallet.

Rickard Bergengren och jag 27 nov. Jag lyckades åka ifrån honom på flacka intervaller på 3:or på Viared. Det är inte alltid fallet.

Rullskidlektion i Jönköping. Instruktör skidlektion.

Rullskidlektion i Jönköping. Instruktör skidlektion.

Martin Josefsson, Ida och jag invigde bastun 19 nov. Den har vi haft sedan vi flyttade in i huset för två år sedan, men nu är elcentralet bytt i samband med att vi renoverade tvättstugan. Så nu vågar vi sätta på den igen. Tidigare kunde en propp gå, och jag gillar inte att behöva hålla på att skruva med säkringar. Bättre nu när man bara fäller en knapp upp och ner.

Martin Josefsson, Ida och jag invigde bastun 19 nov. Den har vi haft sedan vi flyttade in i huset för två år sedan, men nu är elcentralen bytt i samband med att vi renoverade tvättstugan. Så nu vågar vi sätta på den igen. Tidigare kunde en propp gå, och jag gillar inte att behöva hålla på att skruva med säkringar. Bättre nu när man bara fäller en knapp upp och ner.

Linus Wirén slog svenskt rekord i samband med Borås 6-timmars runt Byttorpssjön. 91,5 km. 3.56 min/km i snitt. Mäktigt. Jag tog en paus från den årliga ljusstöpningen hos Aggeryds för att ta emot honom.

Linus Wirén slog svenskt rekord i samband med Borås 6-timmars runt Byttorpssjön. 91,5 km. 3.56 min/km i snitt. Mäktigt. Jag tog en paus från den årliga ljusstöpningen hos Aggeryds för att ta emot honom.

Borås 6-timmars runt Byttorpssjön

Borås 6-timmars runt Byttorpssjön

Föreläsning på Friskis i Jönköping med lite visning av SkiErg-teknik.

Föreläsning på Friskis i Jönköping med lite visning av SkiErg-teknik.

Hestra IF-träning. Kul att vi är ett gäng som kör långlopp för klubben!

Hestra IF-träning. Kul att vi är ett gäng som kör långlopp för klubben!

Filip Johansson, Hestra IF

Filip Johansson, Hestra IF

Ni ser väl till att era barn har anständigt ljus när vi leker på kvällarna. 1500 lumen ser jag som ett minimum.

Ni ser väl till att era barn har anständigt ljus när ni leker på kvällarna. 1500 lumen ser jag som ett minimum.

SkiErg-filmer för Vasaloppets Vasaloppsskolan i egenskap av officiell Vasaloppscoach. Spelades in på Hemus förra helgen. Ej färdigklippt än.

SkiErg-filmer för Vasaloppets Vasaloppsskolan i egenskap av officiell Vasaloppscoach. Spelades in på Hemus förra helgen. Ej färdigklippt än.

Isoleringsbutiken/Livab tilläggsisolerade vår vind

Isoleringsbutiken/Livab tilläggsisolerade vår vind

Jakob Hanberger bakom en SkiErg

Jakob Hanberger bakom en SkiErg

Magnus Sjöbjer bytte tak på vår friggebod. Jag hjälpte i a f till med att riva bort bräder samt langa upp nya.

Magnus Sjöbjer bytte tak på vår friggebod. Jag hjälpte i a f till med att riva bort bräder samt langa upp nya.

Rullskidlektion i Jönköping. Instruktör skidlektion.

Rullskidlektion i Jönköping. Instruktör skidlektion.

Janne Wikström samt Annika och Emelie ska utveckla sin skidåkning. Jag har givit ett par skidlektioner i Skidome samt föreläst på deras företag. Kul att ses flera gånger!

Janne Wikström samt Emelie och Annika ska utveckla sin skidåkning. Jag har givit ett par skidlektioner i Skidome samt föreläst på deras företag. Kul att ses flera gånger!

Så här såg en kille ut när han klädde ut sig som mig på Halloween

Så här såg en kille ut när han klädde ut sig som mig på Halloween

Jag hittade denna smarta lösning när vi var hemma hos Oscar Bergenholz. Bontrager har en hjälm där passande lampor fästs med magneter. Verkar bra för synlighet för rullskidåkare och cyklister.

Jag hittade denna smarta lösning när vi var hemma hos Elisabeth och Oscar Bergenholz. Bontrager har en hjälm där passande lampor fästs med magneter. Verkar bra för synlighet för rullskidåkare och cyklister.

Många har delade denna bild från Instagram-kontot "blauextra" för några veckor sedan. Kul konto!

Många har delade denna bild från Instagram-kontot “blauextra” för några veckor sedan. Kul konto!

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Barn, Hus, Prylar, Rullskidor, Träning och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.