Tusingar på SkiErg – snitt 3.32 min

5 st 1000 m-intervaller på SkiErg med 1 min vila. Motstånd 8. Snitt 3.32 min.

5 st 1000 m-intervaller på SkiErg med 1 min vila. Motstånd 8. Snitt 3.32 min.

Igår körde jag mitt första intervallpass på SkiErg på länge. Det blev en gammal klassiker.

5 st 1000 m-intervaller med 1 min vila. Motstånd 8. Jag bestämde mig före start att inte maxa helt, men det blev nästan det i alla fall. Jag körde på 3.32 min på alla. Hade jag tokmaxat på sista hade jag kanske kunnat gå ner på 3.30 eller 3.28, men inte mycket snabbare än så.

Mitt rekordsnitt på detta pass är 3.26 min. Helt klart en bit från toppform igår, men verkligen inte heller någon katastrof.

Träningsprogram stakning
Kul att de nya stakgrupperna i Wickström Coaching redan blivit så populära! En stor andel av adepterna har valt en av de två grupperna som vänder sig till de som siktar på att åka långlopp utan fästvalla i vinter. Läs mer här om träningsprogram för att staka Vasaloppet och andra träningsgrupper.

Nedan en video som puffar inför starten av Wickström Coaching. Träningsprogrammen drar igång 6 april.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.