Dynamiska intervaller

I senaste numret av Runners World skrivs det om intervaller med fartvariation. Dynamiska intervaller är en annan term som jag har hört för denna typ av träning. Jag tränar sällan på detta sätt, men jag tror det kan vara riktigt effektivt och nu blir jag inspirerad till att ändra lite i intervallpassen. Klicka på bilden så blir det lättare att läsa texten.

Dynamiska intervaller

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Löpning, Träning och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på Dynamiska intervaller

  1. Håkan T skriver:

    Det är lätt fastna i träningen och köra samma gamla vanliga pass. Låter riktigt intressant att prova den här formen! Har förresten följt din blogg rätt länge och gillar den skarpt. Humor blandat med intressanta tankar samtidigt som du verkar ha en skön syn på livet.

    Kör hårt i vinter! Tar dig förövrigt på 100m Skierg, men det är nog det enda jag tar dig i skidåkningsmässigt 🙂

    /Håkan

  2. aleandrowest skriver:

    Känns inte som våra syreupptagningsbesatta grannar i väster köper detta. Då syftar jag på inlägget om 4×4-intervallerna och vikten av maxVO2…

Kommentarer är stängda.