Julklapp till kalenderbitare

Hej alla bloggläsare!

Först måste jag säga att detta inlägg är tidsstyrt och inte, som det ser ut, skrivit på julafton. Någon måtta på internettandet får det vara i juletid.

På Åsarna Ski Center vet man hur en gran ska kläs.

På Åsarna Ski Center vet man hur en gran ska kläs.

Nu när det är jul passar jag på att tacka alla er FANTASTISKA läsare som gör det så roligt att skriva här. Det är i snitt drygt 500 unika besökare på bloggen dagligen och alla kommentarer, mejl och ”orala” uppskattningar är jätteroliga att få läsa och höra. Det mår en egocentriker bra av! Särskilt kul är det när jag kan motivera någon till träning, det är ett av huvudsyftena med denna blogg.

Hoppas ni får en trevlig jul fylld med god mat och förhoppningsvis en och annan snöflinga. Se till att unna er lite avkoppling från det mest seriösa! Det är viktigare att leva hälsosamt mellan 1 januari och 24 december än mellan 24 december och 31 december, som en känd triathlet från Borås sade en gång. Själv kommer jag att okynnesäta stora lass av Janssons frestelse, julbordet höjdpunkt!

God jul och Gott Nytt År!

Här kommer min julklapp till er:
DENNA FIL (ett gigantiskt exceldokument) är en sammanställning av alla mina intervallpass och tävlingar då jag kört en viss sträcka sedan våren 2006. Det är t ex banintervaller löpning 1000 m, SkiErg-test 5000 m, skidgångsintervaller i Hallénsbacken, maxstyrketräning, Golden Four-test, Thorax Trainer-intervaller, simintervaller 100 m, roddmaskins-test 5000 m, mellantider från Lidingöloppet 2006, rullskidstävlingar och skidtävlingar (dock inte så många eftersom jag i stort sätt inte tränade och tävlade skidor och rullskidor 2007, 2008 och 2009). Filen är inte helt klar, men fylls på efterhand.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Cykel, Löpning, Rullskidor, Simning, Skidor, Styrka, Träning och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på Julklapp till kalenderbitare

  1. Håkan Huselius skriver:

    God Jul Erik och Ida, hoppas ni får en trevlig Jul och fin träning i Långberget nästa vecka, själv drar jag och Lotta till Grönklitt.

  2. johanzhe skriver:

    Mycket bra julklapp det där! God jul pårej!

Kommentarer är stängda.