Mot Torsby

Överlevnadskit för en Torsbyvistelse

Mora-Nisse tillsammans överlevnadskit för en Torsbyvistelse

Rickard vid ratten

Rickard vid ratten

Jag hamnade i Rickard Bergengrens bil på väg till Torsby. Märkligt. Fast egentligen inte så märkligt, det var ju det vi hade planerat.

Vi kommer upp idag lördag efter lunch och stannar till onsdag. Det ska bli jätteroligt att komma till Torsby igen, jag brukar vara där ungefär fem gånger á 3-5 dagar varje år. Som vanligt blir det en härlig blandning av pryltestning, möten, dataskrivande och egen träning. Jag har varit i Torsby så mycket så det känns som ett andra hem: alla trevliga människor på Valbergsängens Sporthotell några hundra meter från tunneln; restaurangpersonalen; de som sitter vid insläppet i tunneln; de cirka 10 st elitåkare som bor i Torsby.

Det är ett gäng på åtta personer med bl a Johan Nyman (skidresultat.se-killen), Rickard Bergengren och Pontus Rygh åker till Torsby. När de undrade om jag ville följa med sade de: “Vi är sju personer som har hyrt en 8-bäddsstuga, så det finns en plats över till dig”.

Thanks, but no thanks! Åker jag ifrån hus och familj vill jag fokusera på jobb och träning, inte att laga mat och trängas i sardinburk med sju andra. Jag kommer istället som vanligt att bo på Valbergsängen: nära tunneln, fräscha lokaler, trevlig personal, god mat och perfekta möjligheter till att träna och jobba. Rickard Bergengren och jag delar rum, det ska bli jätteroligt!

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Rullskidor, Träning och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.