Vasaloppsläger i Grövelsjön och Wickström Coaching

Jag tar chansen att puffa för två saker. Vasaloppslägret i Grövelsjön 24-27 jan 2019 samt Wickström Coaching där nästa träningsprogram startar 20 aug (obs, stor “risk” att vi bjuder på de två första veckorna om du anmäler dig nu). Tekniklektioner ger jag kontinuerligt på rullskidor och skidor. Till vinter blir det skidkurser i Borås, program ej spikat.

 1. Vasaloppslägret i Grövelsjön 2018

  Vasaloppslägret i Grövelsjön 2018

  Häng med på Vasaloppsläger i Grövelsjön 24-27 jan 2019!

  Det blir fjärde året i rad jag är instruktör/ledare/föreläsare på lägret som är öppet för nybörjare och motionärer på alla nivåer. Det har varit fullbokat samtliga år och det har varit fantastiskt kul att se de fina utvärderingarna.

  I vintras var medelbetyget 5,9 där 6,0 är det högsta, på frågan ”Vad tyckte du om arrangemanget som helhet?”. Jätteroligt att deltagarna har varit nöjda med instruktioner, boende, skidspår, mat, föreläsningar etc. Men självklart finns det flera områden att förbättra och vi försöker att utveckla lägret till det bättre varje år. Målet är inte bara att hjälpa motionärer med teknik och kunskap om skidåkning, utan även att ge inspiration, motivation och en bra social upplevelse!

  Anmäl dig själv och passa på att ge någon annan lägret i present. Mer info på www.vasaloppslager.se. Lägret brukar på fullt på hösten, så vänta inte för länge med din anmälan.

 2. Wickström Coaching logga logo

  Wickström Coaching logga

  Nästa träningsprogram (fyra veckor åt gången) för Wickström Coaching startar 20 aug, anmäl dig redan idag för att bli en bättre skidåkare!

  Vilket fantastisk start vi fått på Wickström Coaching sedan vi drog igång 2 april i år! Det är otroligt inspirerande att få hjälpa motionärer på alla nivåer i alla åldrar över hela Sverige (och några i Finland och Norge).

  Wickström Coaching består av träningsprogram, instruktionsfilmer, artiklar, frågor & svar, gemensamma kläder, läger, community mm. Anmäl dig på www.wickstromcoaching.com

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Skidor, Träning och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.