Tuff andra dag i Skåne

bild 3 Rickard Bergengren och jag fick njuta av en härligt fin träningsdag med utgångspunkt från Vejbystrand nordväst om Ängelholm igår. Det blev dessa på pass:

Förmiddag:
3 st klassiska intervaller på Rövarvägen förbi Liagärde utanför Margretetorp: 9.58-9.40-9.31 min, 15 min vila. Rickard var 5, 2 respektive 23 sekunder efter. Jag på 4:or, han på 3:or. Kändes skitbra, A3-puls på alla intervaller (85-95 % av max). Totalt 1:31 h.

Eftermiddag:
2:00 h mysskejt i Vejbystrand/Ängelholm/Havsbaden, han på Marwe-7:or, jag på Marwe-8:or. Kändes bra, Rickard lite sliten sista timmen. Årets första pass i kort-kort.

Återigen en hård dag för mig. Årets första rullskidsintervaller och årets första 2h-pass i skejt. Kändes förvånansvärt bra och tiderna på intervallerna var snabba jämfört med tidigare år.

Av olika anledningar åkte Ida, Astrid och jag hem igår kväll, men det blev i alla fall två trevliga, hårda och mycket givande träningsdagar. Nu är jag redo att starta den riktiga barmarksträningen för Vasaloppet 2014 inom några dagar!

Även i år drack Rickard hästens vatten. Eller i alla fall hästskötarens vatten vid gården i Simontorp.

Även i år drack Rickard hästens vatten. Eller i alla fall hästskötarens vatten vid gården i Simontorp.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Rullskidor, Träning och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på Tuff andra dag i Skåne

  1. Frans skriver:

    Fråga Richard om han tycker att hjälmen sitter på ordentligt…

Kommentarer är stängda.